FESTin pe Bulevard - View Content - FESTin pe Bulevard

Respiraţii

de Duncan Macmillan
Producție a Teatrului Ariel, Târgu Mureș, România

 

*pentru cumpărarea de bilete online, veți fi redirecționat către site-ul nottara.ro

Miercuri, 11 octombrie, ora 20.00
Teatrul Nottara, Sala George Constantin

Cu:

Raisa Ané

Andi Gherghe


 

„Din senin îi vine ideea să facă un copil. Ar fi frumos ca ei doi, doctoranda și muzicianul, să dea naștere unei vieți. Să îngrijească de un bebe. De-a dreptul idilic. Dar... în poluarea asta? În lumea noastră plină de ticăloșie? Dacă îți pasă cât de cât de umanitate, nu te mai apuci să faci copii. Îți înghiți instinctul. Mai ales când știi că fiecare nouă progenitură se transformă într-o sursă de poluare. Așa că facem copii sau nu?

Uite așa se frământă cei doi iubiți cu genul de întrebări pe care azi fiecare părinte cu o brumă de responsabilitate și le pune înainte să ia decizia zămislirii. De aici... tensiune și dispute. Hotărâri și reveniri. Un adevărat perpetuum mobile afectiv (...)

Ba vor să se căsătorească, ba optează pentru un copil, ba se despart. Ba se înșală, ba devin cei mai buni prieteni – se înțelege, partida de sex vine la pachet! –, ba sunt nehotărâți, ba se împacă, dar constată repede că nu are sens, ba... tocmai când el trebuie să se căsătorească cu alta, îi apare ea la ușă însărcinată. (...)

Aveți chef de un spectacol relaxant, cu oameni de azi, cu lipici la problemele epocii, bașca și cu suficient umor? Respirații de la Teatrul Ariel s-ar putea să fie exact ce vă trebuie.”

Cristina Rusiecki, Nu facem și noi un copil?, în Adevărul


Regia, conceptul scenografic, light&sound design: Radu-Alexandru Nica

Traducerea: Mircea Sorin Rusu

Durata reprezentației: 1h 40 min (fără pauză)

Spectacolul nerecomandat publicului sub 16 ani

Spectacol urmat de discuții cu publicul