Juriul - FESTin pe Bulevard

Juriul

Juriul Secțiunii Criza Comunicării

 

Carmen Mihalache

 

 

Roxana Croitoru

Este consultant artistic la Teatrul Național din Cluj-Napoca și critic de teatru. Mereu apropiată fenomenului teatral din țară și din Germania, scrie în revistele de profil Apostrof si Teatrul Azi.

 

Irina Ionescu

Este teatrolog. Lucrează de peste 15 ani în domeniul managementului cultural. În prezent, este director al Direcției Generale Programe prin Reprezentanțe și în Comunitățile Istorice, la Institutul Cultural Român. Din 2013, este lector universitar doctor la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș. Este secretar general al Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru, AICT – Teatrologie şi membră UNITER – Uniunea Teatrală din România. A publicat cronici de teatru, interviuri şi articole de specialitate în: CotidianulScenaTeatrul aziRomânia liberăScena.ro, Dilema veche, Observator cultural.

 

Doru Mareș

Poet, traducător, jurnalist, critic de teatru, fost director al Teatrului Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe, laureat al Premiului UNITER pentru Critică Teatrală în 2015, colaborator permanent al revistelor de specialitate, printre care Yorick şi Teatrul azi, membru AICT.ro.

 

 

Emil Boroghină

Actor şi regizor, președinte al Fundației Culturale Shakespeare, fost director de teatru (Teatrul Național Marin Sorescu, Craiova), director al Festivalului Internaţional Shakespeare, laureat al Academiei Române, onorat cu Premiul de Excelenţă al UNITER, cu Premiul pentru cel mai bun manager de teatru, acordat de British Council.

 

 

Secțiunea competitivă Multiart EXIT

 

Mircea M. Ionescu

Dramaturg, cronicar dramatic şi eseist, este membru al Uniunii Scriitorilor din România și al Foreign Press Association, New York. Director de teatru, jurnalist, analist al climatului cultural din România şi de peste hotare. Deţine numeroase premii pentru dramaturgie, pentru excelență în management teatral, dar şi pentru dezvoltarea presei sportive din România.

 

Ioana Mihaela Morar

Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Şi-a început activitatea ca ofiţer specialist-psiholog în sistemul penitenciar, în martie 2004, la Penitenciarul Gherla. În perioada 2006-2010, a ocupat funcţia de şef serviciu Asistenţă Psihosocială la Penitenciarul Gherla, iar, din 2010, coordonează activitatea Direcţiei Reintegrare Socială. În perioadele decembrie          2014 - decembrie 2015 și din iunie 2017 până în prezent, a îndeplinit atribuţii de director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Din anul 2010, s-a implicat constant în organizarea Festivalului de teatru pentru deţinuţi.

 

Andreea Neagoe

Absolventă a Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii Bucureşti, specializarea Sociologie (promoţia 1999), a început activitatea în sistemul penitenciar, în anul 2003, ca ofiţer educaţie la Penitenciarul Colibaşi. Din anul 2008, lucrează ca ofiţer specialist în cadrul Direcţiei Reintegrare Socială. Încă din anul 2010, a fost alături de echipa care s-a ocupat de organizarea Festivalului de teatru pentru deţinuţi.

 

Pompilius Onofrei

Jurnalist şi realizator de emisiuni radio, urmăreşte, de mai bine de 25 de ani, fenomenul cultural românesc, în toate ipostazele lui. Emisiunile semnate de el fac parte dintre succesele spaţiului radio românesc, cum ar fi: Matinal şi Radioul de Sâmbătă Seara, iar vocea sa a devenit, în timp, marca ciclurilor de emisiunie: Mari ActoriSemnături Celebreactori MICI de RomâniaGramofon.

 

Petronius Craiu

Redactor la Agenția Națională de Presă AGERPRES. Licențiat în Jurnalism și Filosofie. Din 2010, realizează interviuri video cu personalități ale lumii culturale, materiale despre festivaluri naționale și internaționale de teatru care se desfășoară în București și în țară, dar și despre spectacole prezentate în premieră pe scenele Capitalei.