Gabriela Firea - Cuvântul Primarului General al Capitalei - FESTin pe Bulevard

Gabriela Firea - Cuvântul Primarului General al Capitalei

Un adevărat festin cultural

Suntem  în anul Centenarului și celebrăm Marea Unire atât prin omagiul pe care îl aducem înaintașilor noștri care, în urmă cu 100 de ani, au pus bazele României Moderne, cât și prin încercarea de a-i aduce pe oameni unul lângă celălalt și de a-i face să simtă, la unison, românește.

Teatrul se numără, prin excelență, printre fenomenele care îi apropie pe oameni, făcându-i să uite, chiar și pentru puțin timp, lucrurile care îi dezbină. Luminile rampei îi stimulează deopotrivă, pe actori și spectatori, să dea din ei ce au mai bun și să împartă acest lucru cu cei din jur. Atât actul artistic în sine, cât și aplauzele de la final, sunt dovezi incontestabile că putem fi mai buni.

Salut inițiativa Teatrului Nottara de a-și deschide porțile și mai larg decât o face de obicei către public, oferindu-i un festival fără pereche, un adevărat festin cultural, o piesă importantă în giganticul puzzle alcătuit de instituțiile de spectacol ale Primăriei Capitalei în acest an aniversar.

Le doresc mult succes tuturor celor implicați în festivalul Teatrului Nottara și am convingerea că locuitorii și oaspeții Capitalei vor savura din plin toate spectacolele din program!

 

Gabriela Firea,

Primarul General al Municipiului București