Juriul - FESTin pe Bulevard

Juriul

 

   

Monica Andronescu

Este critic de teatru, redactor-şef al revistei Yorick. De asemenea, este coordonator al colecţiei de carte de teatru „Yorick” a Editurii Nemira.

       
   

Roxana Croitoru

Este consultant artistic la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca şi critic de teatru. Mereu apropiată fenomenului teatral din ţară şi din Germania, scrie în revistele de profil Apostrof şi Teatrul azi.

       
   

Doru Mareș

Este poet, traducător, jurnalist, critic de teatru, fost director de teatru şi laureat al Premiului UNITER pentru critică teatrală în 2015.

       
   

Mircea Morariu

 

Este profesor universitar doctor de Literatură franceză la Facultatea de Litere a Universității din Oradea şi doctor în Filologie din anul 2014. Este autorul a 17 cărți de studii teatrale scrise în română și franceză. În 2008 şi 2013, i s-a acordat Premiul UNITER pentru cel mai bun critic al anului. 

       
   

Pompilius Onofrei

 

Este jurnalist şi realizator de emisiuni radio, observând, de mai bine de 25 de ani, fenomenul cultural românesc până în cele mai mici detalii  („Matinal”, „Radioul de Sâmbătă Seara”, ciclurile: „Mari Actori”, „Semnături Celebre”, „actori MICI de românia”, „Gramofon” ş.a.).